У дома> Продукти> Диван за хол> Диван легла> Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак

Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак

Get Latest Price
Мин. Поръчка:1 Set/Sets
Атрибути на продукта

Модел №0582

МаркаБаотиански

ПриложениеHotel Sofa

Main ApplicationCommercial Furniture

SpeciesHotel Furniture, Sofa Bed

Whether To Support Mail Order Packaging (special Packaging For Cross-border E-commerce)N

Application ScenarioLiving Room, Hotel, Villia

Design StyleContemporary, Traditional, Modern, Minimalist

MaterialFabric, Genuine Leather, Synthetic Leather, foam,spring,wood frame

Sofa TypeThree Seat

Regional StyleAmerican Style

Appearance StyleModern

Place Of OriginChina

TypeLiving Room Furniture

TechnicsOEM design,artisan craftsmanship

сертифициранеISO9001,BS5852,CA117,BS7177

Colorcustomize

PackingExport standard packing

ПриложениеVillia

AppearanceModern

бизнес типManufacturer

Use Forhotel room or luxury house

Опаковка & доставка
Продажба на единици : Set/Sets
Loveseat Преобразувайте диван легло
Описание на продукта
Наред със собствения си елегантен дизайн, а също и производителността, този спален диван присвоява за голямо разнообразие от офис сценарии, особено на позиции като настаняване, както и B&B. За мениджърите на хотели удобството на това конкретно диван легло всъщност е изключително привлекателно. Това не просто е резервна стая, но допълнително доставя спокоен опит в покой. Като спален диван, той може да се използва като диван през деня, за да се снабди с посетителите място за почивка, както и да се отпуснете; Вечерта може просто да се обменя двоен матрак, за да изпълни исканията за допълнителна заетост. Този тип мебели е особено идеален за организационни хотели, бутикови места за настаняване или малки B&B, които трябва да повишат таксите за заетост.
0582 3sofabed LATTE-94A T2
Перкс:
По -високо използване на пространството: Концепцията на това конкретно легло на дивана всъщност е умна и може да осигури допълнителен матрак за почивка, без да заема допълнително пространство. Всъщност той е специално подходящ за бизнес зони с ограничен регион на помещенията, като малки курорти, градски апартаменти или дори имения за празнични сезон.
Удобство: Приема се с пролетно легло на Bonnell. Тази структура на матрака в леглото не е само подкрепяща, но все пак е дишаща, а също така лесно може да достави на клиентите стабилна и спокойна атмосфера на сън. Това дава възможност да се гарантира най-високото качество на съня за посетителите и като краткосрочно легло.
Лесна за промяна: Сгъването и разгръщането на леглото на дивана са изключително безпроблемни, а също и бързо, както и персоналът може удобно да го управлява, без да отделя начин твърде много време и усилия. Това удобство значително повишава производителността на услугите, по -специално в случай на висок процент на наемане, а също така лесно може да задоволи нуждите на гостите своевременно.
Както прекрасно, така и функционално: Съвременното и пряко оформление на обжалването прави лесно интегрирането в различни дизайни на декорация. Независимо дали всъщност е изискан и съвременен хотели и курорт или топъл, както и дребно-буржоазен дома, той може да играе наистина добър атрактивен ефект.
Точки за продажба:
Седак Белгийска желязна рамка: Конструкцията за помощ на този конкретен диван за спане придобива желязна рамка на Белгий на Седак, която всъщност е призната за своята устойчивост и лесно може да издържи на трайно използване без изкривяване. За използването на бизнеса дълголетието е решаващ елемент, както и желязната рамка SEDAC осигурява надеждно осигуряване на качеството за този спален диван.
durability sofa bed
Bonnell Spring Season Framework Cushion: Този стил на конструкция на възглавницата всъщност е не само удобен, но освен това притежава дълъг живот и лесно може да запази добра устойчивост, а също и помощ за дълго време. Всъщност той е особено идеален за настройки като настаняване, които изискват честа употреба, като се гарантира, че всеки участник може лесно да оцени приятно спиране на спянето.
Обикновено концепцията за това конкретно легло на диван е както функционално, така и изискана, особено идеална за бизнес, използвайте. Собствената му издръжливост, удобство и спестяващи пространство компоненти го правят най-добрият избор за хотели и курорти, B&B S, а също и различни други места. Наведнъж, продажбата на аспекти, включително белгийската желязна рамка на Сидак и матрака Bonnell Building Bed, още повече засилват основната конкуренция на продукта.
Горещи продукти
У дома> Продукти> Диван за хол> Диван легла> Модерен сив кожен конвертируем диван с матрак
Изпратете запитване
*
*
*

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам